Warta

  • Pangropéa papan tulis

    Sapertos sareng spidol, papan tulis tiasa janten patri parah atanapi kamampuan tiasa mudun gumantung kana lingkungan pamakean.Anu jadi sabab kamungkinan noda dibéréndélkeun di handap.Bagian di handap ogé ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika papan tulis diwarnaan parah atanapi ...
    Maca deui
  • Pangropéa Board spidol

    Papan spidol tiasa janten patri parah atanapi kamampuan tiasa mudun, gumantung kana lingkungan pamakean.Anu jadi sabab kamungkinan noda dibéréndélkeun di handap.Bagian di handap ieu ogé ngajelaskeun naon anu kudu dilakukeun nalika spidol dicét parah atanapi nalika pamupusan ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Produk kami ayeuna sayogi dina platform B2B Made-In-China

    Produk kami ayeuna sayogi dina platform B2B Made-In-China

    Nalika sakumna dunya urang kapangaruhan ku Covid-19, gaya hirup sareng mode bisnis urang robih sacara dramatis ku panyakit.Kami biasa angkat ka acara dagang di bumi sareng di luar negeri pikeun nyumponan para palanggan anu muka, tapi sigana henteu realistis dina pa...
    Maca deui
  • Bahan baja porselen impor sumping di pabrik urang

    Bahan baja porselen impor sumping di pabrik urang

    Ohsung narima wadah tina bahan baja porselen ti Jepang unggal bulan.Perusahaan kami mangrupikeun agén tunggal pikeun TAKARA Standard anu mangrupikeun produsén utama bahan baja beling di Jepang.Sareng kami ogé salah sahiji dua agén pikeun JFE Shoji Corporation ...
    Maca deui
  • Alat Tulis Qingdao Ohsung hasil dipasang 108 papan buletin anyar pikeun Sakola Tengah Qingdao No.1

    Alat Tulis Qingdao Ohsung hasil dipasang 108 papan buletin anyar pikeun Sakola Tengah Qingdao No.1

    Dina Maret 2022, urang hasil dipasang 108 lembar papan buletin anyar pikeun sakola menengah Qingdao No.1 kalayan ukuran 120 * 360cm.Kalayan pinboards énggal ieu, guru sareng murid tiasa ngabagi ph karesepna ...
    Maca deui

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04